|
Pot participa orice fel de machete (aero, vehicule, nave, figurine, diorame, etc), la orice scara, cu conditia ca subiectul sa fie rusesc / sovietic
by Cristian Ieremici » Fri Jan 18, 2013 11:22 am
In continuare am intervenit cu redarea celor 2 luminatoare destinate panoului de bord (nu erau prevazute de producatorul kitului,deci le-am fabricat din resturi de culee transparenta ).Din pacate adezivul Revell contacta continua sa-mi faca surprize neplacute la partile transparente.Poate i-mi recomanda cineva un lipici dedicat pentru acestea .
Inchis cockpit-ul,montat piesele ce formeaza partea inferioara a compartimentului motor .Tot acum am lipit si aripile .Potrivirea componentelor mi -sa parut oarecum dificila,nu stiu daca am gresit eu ceva sau e vina kitului.
Raman de facut niste finisaje mai serioase,dar ardeam de nerabdare sa trec la montarea motorului si chitibusurilor aferente . Probleme la debavurarea si montarea suportului motorului - s-a rupt in timpul manevrarii. Motorul este o mica bijuterie,din pacate componentele sunt foarte fragile si cu o mica nepotrivire la imbinare :
Din lipsa de imaginatie am apelat la forta bruta si cianoacrilat,ca sa otin asta :
Urmeaza sa incerc un scratch pentru a reda firele bujiilor .
-

Cristian Ieremici
- Immunis
-
-
by Andrei Mitu » Fri Jan 18, 2013 11:22 am
Pentru lipire piese transparente eu folosesc adeziv Bison Plastic Transparent. Il poti gasi cam pe la toate magazinele gen Carrefour, Bricostore, etc.Nu am avut niciodata probleme cu el.
-

Andrei Mitu
- Gregalis
-
by Mihai Cimpean » Fri Jan 18, 2013 11:23 am
Sau poti lipi cu aracet Bic ( e gros si la uscare devine transparent)
-

Mihai Cimpean
- Vexilifer
-
by Cristian Ieremici » Fri Jan 18, 2013 11:23 am
]Aracetul asta BIC tine cupolele de exemplu ? Am sa incerc si cu Bison,multumesc de idee,am de lucru la casa si l-am ochit si pt alte utilizari,doar ca nu eram convins de utilitatea lui la parti mai fine in modelism .
-

Cristian Ieremici
- Immunis
-
-
by Mihai Cimpean » Fri Jan 18, 2013 11:24 am
Da, tine cupolele foarte bine , plus ca e transparent la uscare(doar sa-l lasi cam 24 de ore sa se usuce bine)
-

Mihai Cimpean
- Vexilifer
-
by Cristian Ieremici » Fri Jan 18, 2013 11:24 am
Motorul la locul lui,impreuna cu capotele :
Undeva pe parcursul montajului a aparut o eroare. Partea din fata a capotei motorului nu se pupa cu restul,prin urmare am confectionat un inel distantier care rezolva problema .Ceva similar se afla si pe avionul real :
-

Cristian Ieremici
- Immunis
-
-
by Cristian Ieremici » Fri Jan 18, 2013 11:25 am
Gata ,mi-a ajuns .Ramele cupolei le-am vopsit cu mana libera ,nu am reusit nicicum o mascare eficienta cu banda Tamiya ,murdarirea a iesit total aiurea si capac la toate pare ca la aplicarea lacului mat am reusit sa strang totate scamele din casa pe suprafata bietului avion  .
-

Cristian Ieremici
- Immunis
-
-
by Marhaba » Fri Jan 18, 2013 11:25 am
Nu ma pricep eu cine stie ce, dar avionul nu arata rau chiar daca visai sa iasa altfel. Chestia e ca ai mai invatat ceva, ai facut un pas inainte si sigur urmatorul va iesi si mai bine. Asta e ideea. Felicitari!
-

Marhaba
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Grigoras Zeno » Fri Jan 18, 2013 11:26 am
Simpatic zburatorul! Felicitari!
-

Grigoras Zeno
- Imaginifer
-
Return to Mama Rusia