(Oricum de aici se poate vedea cum rugineste pana si plasticu' de la sare
Komatsu G40
31 posts
• Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Komatsu G40Doua cuvinte SU PER
(Oricum de aici se poate vedea cum rugineste pana si plasticu' de la sare
Re: Komatsu G40Prezentare si aratare super.Dupa ce-am vazut la tine ma gandesc daca pot sa aplic metoda la niste avionase japoneze.
Re: Komatsu G40In sfarsit, am vazut clar care este treaba cu "saramura". Abia astept sa o aplic.
Re: Komatsu G40Domnule,JOS PALARIA !
Re: Komatsu G40Foarte frumos, rugina la superlativ.
Are putine aplicatii la aviatie, insa am notat metoda...poate vreodata imi vine un imbold ruginit. Epavele sunt foarte greu de realizat si eu nu sunt inca in stadiul ala. Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Komatsu G40Super arata ruginitura. Mereu am crezut ca pentru desarare se baga macheta in apa si sarea se dizolva. E prima data cand aud de betigasul de ureche pentru "desalinizare".
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Komatsu G40Iata si mica ambientare de care vorbeam:
Re: Komatsu G40Exceptional de la realizare pana la prezentare. Echilibrata cromatic si realista.
Felicitari Ovidiu!!! P.S. Mai multe fotografii din diferite unghiuri ar fi grozav.
31 posts
• Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4