Adica cum am facut deja, pe spatele pietrelor, aici https://lh6.googleusercontent.com/-nyKO ... 252028.jpg
dar inca in doua nuante.
Rise and Shine sau Wake Up Dead
48 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rise and Shine sau Wake Up Dead"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Rise and Shine sau Wake Up Dead"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Rise and Shine sau Wake Up DeadAdica cum am facut deja, pe spatele pietrelor, aici https://lh6.googleusercontent.com/-nyKO ... 252028.jpg
dar inca in doua nuante. "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Rise and Shine sau Wake Up DeadFoarte misto ideea si parca si executia e un pic mai artistica.
E bine sa ne mai destindem din documentari fara sfarsit (cel putin unii dintre noi) gen "ce inmatriculare ii fac?" "ce antene n-are?" "era mat sau semilucios?" etc. O idee - musuroaiele alea de pamant foarte maron nu prea imi arata neaparat ca si cum legionarii ar iesi din tarana. Poate ceva gen brazde mici de pamant cu iarba care sunt deztelenite de racani? Sau ma aberez?
48 posts
• Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5