Am modificat altceva, zi-mi acum.
Sugestii
14 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SugestiiForumu' e ca cainele: simte omu'.
![]() ![]() ![]() Am modificat altceva, zi-mi acum. "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: SugestiiDaca nu postezi in Machete sau GB nu te tine, de aia a mers la Florin ca el a postat.
![]() Pentru dimensiuni ai vazut papirusul ala din dreapta sus? Dai acolo click sau in cazul tau dai un deget si ai trei optiuni de marimi ca sa vezi forumul. "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
14 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2