Exista un buton pentru a vedea postarile noi cand intram pe prima pagina?
Multam si spor,
Bill

Sugestii
14 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
SugestiiHallo,
Exista un buton pentru a vedea postarile noi cand intram pe prima pagina? Multam si spor, Bill ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: SugestiiEste buton..de panică
![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: SugestiiAm inteles, multumesc pentru raspuns
![]() Si acum alta rugaminte cum postez imagini? daca dau copiere URL din hostingul de imagini si introduc cu butonul img nu e bine, ce trebuie sa sterg din toata linia aia de hieroglife ? Cu FAQ nu am rezolvat nimic. Multamiesc si Spor, BIll ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Re: sugestiiviewtopic.php?f=16&t=102
"Forumul este setat sa accepte fotografii de maxim 1000x1000. Este recomandat sa dimensionati fotografiile la dimenisunea maxima de 1000 (pe orizontala sau verticala, depinde care latura e mai mare) inainte sa le urcati pe saitul care le gazduieste. Daca fotografiile de pe saitul care le gazduieste sunt mai mari le puteti pune aici folosind: [dimg=numar de pixeli, maxim 1000]adresa fotografiei de pe saitul care o gazduieste[/dimg] Daca vreti ca fotografia sa se faca mare (la dimensiunea de pe saitul care o gazduieste) cand dati click pe ea incadrati sintaxa de mai sus intr-un [url]....[/url]: [url=adresa][dimg=numar]adresa[/dimg][/url]" "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: SugestiiNu m-am lamurit si am incercat. Lasa ca va sun si vorbim cu mouse-ul in mana
![]() Spor, Bill ![]() "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
SugestiiAvand in vedere faptul ca site-ul este in dezvoltare, poate ar fi util sa se semnaleze undeva ideile de optimizare a interfetei si problemele de ergonomie intalnite. Cred ca ar fi mai usor de remediat in aceasta faza.
Voi (administratorii) stiti mai bine. Par examplu, pe mine ma indispune foarte tare ca de fiecare data cand intru pe tapir mi se cere user-ul si parola, chiar daca e bifata optiunea cu "kepp me logged ...". La fel, poate ar trebui o tasta mai mare pentru a accesa ultima postare. E greu de banghit scutul ala mititel, in special de pe smartfon sau tableta, unde, in loc de cursor, folosesti caltabosii din dotare. ![]() Keep up the good work! PS: merci pentru onoarea primita prin acordarea titlului de port-drapel ![]() PPS: acum am vazut ca am postat gresit - cog mutarea postului la rubrica ajutor si stergerea topicului. THX
Re: SugestiiIn primul rand nici nu ai idee cata bataie de cap mi-ai dat pana sa reusesc sa mut postul aici.
![]() ![]() Probabil ca se poate face un buton mai mare dar, la fel de probabil, va afecta si altceva. Si deocamdata nu sunt in masura sa repar in cascada tot ce se va modifica. La un moment dat putem face o incercare (dupa 3 back-up-uri ![]() Chestia cu login-ul ma enerveaza si pe mine, am crezut ca e de la browserele mele unde am setat sa nu tina minte parole. "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Sugestii"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: SugestiiLa mine s-a rezolvat!
Re: SugestiiDeci de acum inainte aveti grija sa nu va lasati tabletele, note book-urile, etc. pe mana sotiei.
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
14 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2