In mare, cam gata whitewash-u'. Nu l-am sulemenit cu nimic inca, e nou-nout. Va trebui sa mai umblu si pe la galeti, am scapat fixativ pe ei, desi nu voiam.
Sa aveti spor!
Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48
31 posts
• Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48In mare, cam gata whitewash-u'. Nu l-am sulemenit cu nimic inca, e nou-nout. Va trebui sa mai umblu si pe la galeti, am scapat fixativ pe ei, desi nu voiam.
Sa aveti spor!
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Florin,
Arata foarte bine. Ma uit la fotografia alb-negru si daca pun vehicolul in contextul frontului arata integrat aproape perfect. Spun aproape pentru inca mai ai de lucru. Felicitari. Arata fain.
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Cam asta a iesit. Am renuntat la mica vinieta, pentru ca era mult prea banala doar cu zapada si atat. Salutam!
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Dupa mine a iesit excelent camuflajul de iarna. Tot dupa mine ar trebui murdarit oleaca pe alocuri. Dar asta e dupa gust.
Felicitari Florin, inca o macheta reusita.
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Florin Bravos!!!
Are dreptate Lucian ca-i pacat sa-l lasi fara postament. Un pic teren, un indicator, o tufa mica, urme de senila, sarma ghimpata, etc. si va arata in elementul lui.
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Felicitari si de la mine. Subscriu si eu la ideea cu postamentul. Risti sa formezi un "angry mob" cu furci si torte
We live in the era of smart phones and stupid people.
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Va sincer multumesc. Drept sa spun ca in realitate e oleaca mai umbrit si murdarel, dar in poze a iesit mai albinos. Greu canon Canonu' asta, tre sa mai studiez niste reglaje/lumini
O sa ma mobilizez si pentru respectivul postament, promit! Salutam & back to Braille!
Re: Distrugatorul de tancuri SU-122, Tamiya 1/48Una din machetele tale, care-mi plac foarte mult !!!
Foarte reusit camuflajul de iarna!! O mica vigneta cu siguranta l-ar pune si mai mult in valoare. Nu te grabi s-o realizezi, lasa sa-ti vina inspiratia. Nu trebuie nimic exhausitiv, aici mai putin si mai simplu e intotdeauna ... mai bine. Cand zic toate astea imi vin in minte vignetele lui Alguhan.
31 posts
• Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4