Panzer VI Tiger Ausf.B(Konigstiger) - Dragon 1/35

Tot ce tine de vehicule militare sau civile, blindate sau nu, tancuri, senilate sau semisenilate, autovehicule sau vehicule cu destinatii speciale

Re: Panzer VI Tiger Ausf.B(Konigstiger) - Dragon 1/35

Postby Kamikaze » Sun Mar 03, 2013 4:08 pm

Mladin, nu cred ca ai de ce sa te abtii, pana la urma eu consider ca asta e una din functiile unui forum, poti vedea parerile tuturor. Asa cum zicea cineva, daca tii sau nu cont de ele, e alta treaba. Oricum discutia era deschisa ( si inca este) oricui. In concluzie, cred ca voi merge pe mana dragonezilor, oricum era cam mult de munca sa fac toate modificarile legate de imbinarea aceea. Multumesc de raspunsuri.
User avatar
Kamikaze
Signifer
 
Posts: 80
Joined: Thu Jan 17, 2013 10:31 am
Location: Romania
Prenume si nume: Dragos Stirbu

Re: Panzer VI Tiger Ausf.B(Konigstiger) - Dragon 1/35

Postby Kamikaze » Mon Aug 19, 2013 9:30 am

Nu, nu va speriati, n-am mai avansat deloc. Dar ca sa vedeti ca n-am abandonat proiectul, uite cum modifica unii istoria ( sau ce inseamna lipsa documentarii): http://www.cybermodeler.com/special/pag ... _017.shtml . In 45, tancul era deja in drum spre state, prinzand in europa doar primele doua luni, dar nu in germania, ci in belgia unde astepta evacuarea. Cu ocazia asta am observat ca nu mai merge link-ul cu povestea acestui tanc ( probleme cu copyright-ul, din ce am observat), dar se gasesc destule informatii pe net. Sper sa continui constructia in curand si sa resuscitez subiectul.
User avatar
Kamikaze
Signifer
 
Posts: 80
Joined: Thu Jan 17, 2013 10:31 am
Location: Romania
Prenume si nume: Dragos Stirbu

Previous

Return to Vehicule

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron