BRDM 2

Tot ce tine de vehicule militare sau civile, blindate sau nu, tancuri, senilate sau semisenilate, autovehicule sau vehicule cu destinatii speciale

BRDM 2

Postby Georgel Musat » Sat Mar 30, 2013 9:04 pm

Salutare Am vazut ca de curand chinezii trompetisti au scos acest kit BRDM 2 Early , am vazut review si unul facut , foarte fain intradevar . Asa cum s-a vazut si cazul multor kituri s-au scos si celelalte variante ce au rezultat pe sasiul respectiv. Probabil vor urma si celelalte variante dar la anu sau mai tarziu. Se spune ca noi nu am avut astfel de varianta in dotare ci numai cele in varianta antitanc . Desii am ceva indoieli caci se spune ca si in cazul variantei AAA avem pe cea CA-95 bazata pe sasiul lui TAB-79. Am poze din rev Viata Armatei cu Sa-9 Gaskin cu cocarde romanesti .
Si acum sa trec la subiectul ce ma intereseaza cel mai mult , exista pe piata un kit mai vechi al respectivului bkindat in 3 variante , scos de cei de Dragon. A facut cineva varianta antitanc si cea AAA. (sa-9 gaskin). Cum sunt ca si calitate, se merita a fi luate si la ora actuala? Instalatiile AT si AAA cum sunt? Spor cu sanatate si cer senin.
AK-12 The BEST IS THE BEST
User avatar
Georgel Musat
Cornicen
 
Posts: 121
Joined: Mon Jan 28, 2013 7:29 pm

Return to Vehicule

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron