Nu va promit si diorama desi voi incerca.

37 Assyrian Cavalry
19 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
37 Assyrian CavalryCe ar fi un car de lupta asirian fara cavalerie? Un car de lupta fara cavalerie. Asa ca era musai sa-i fac si cavalerie. Initial ma gandisem doar la 3-4 dar nu i-as mai fi facut pe ceilalti niciodata asa ca i-am bagat pe toti (ghicitoare cati cavaleri sau cai vedeti in poza?).
Nu va promit si diorama desi voi incerca. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 37 Assyrian CavalrySi tunul autopropulsat? La ala nu-i trebuie cavalerie
![]()
Re: 37 Assyrian CavalryPana atunci mai este. Un jet pt. SIP. Oricum nu v-am zis ca eu le dospesc si pe urma trag tare ? Acum mi-a venit ideea ca astia nu aveau scuturi de fapt, deci trebuie sa le tai suportii de pe mana. Usor si bine.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 37 Assyrian CavalrySaptamana aceasta planuisem sa-i dau gata dar merge destul de greu. Din cauza lui Zeno. Cum prind o cuta, musai acum sa-i fac umbre si lumini.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 37 Assyrian CavalryAha, dar nu cumva numarul de dopuri ne arata si alte stradanii, pe langa cele modelistice, cu rezultate pe masura??
![]()
Re: 37 Assyrian CavalryStradaniile alea sunt mai vechi, acum nu mai beau la sticla, prefer carafa (e mai mare, de 1l)
![]() Ceva progrese intre timp: ![]() ![]() ![]() ![]() Aveti idee ce culoare ar trebui sa fie ghearele pieilor alea tarcate? In Osprey le-am gasit maro, eu le-as fi facut un gri spre alb-galbui (nu stiu cum o fi asta) ca translucide sigur nu pot. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 37 Assyrian CavalryNu stiu cat de mult te ajuta, dar uita-te putin aici (http://www.google.ro/imgres?hl=ro&clien ... x=78&ty=56), eu zic ca nu-i nevoie sa te complici prea mult.
Spor in continuare, arata f. bine!
Re: 37 Assyrian CavalryAzi , cam pe pranz, erau in halul urmator:
![]() ![]() ![]() ![]() Acum am reusit sa-i termin. Mai am doar ceva uleiuri de pus si ceva prafuri dar asta cand o sa-i bag in diorama: ![]() ![]() ![]() ![]() Nu au arme deocamdata pentru ca, in functie de diorama, o sa vad atunci ce le pun in mana: sulite, sabii, capastrul calului vecinului, etc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 37 Assyrian Cavalry![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
19 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2