|
Aici isi au locul lucrarile tip "fantasy".
by Zeno » Tue Apr 30, 2013 9:13 pm
Mie imi plac cum arata! Foarte ingrijit lucrat, cu dinamica faina. Un tric, Bogdane! Ca sa aduci figurinele astea mici la un nou nivel, aplica inca un rand de lumini numai pe muchii. Pe muchiile mantalei si ale armurii, acolo unde este lumina maxima. Pe spate, pe cutele mantalei, chiar in varful lor cate o mica pata de lumina. Daca nu esti convins, va trebui sa ai incredere in mine. Ai sa vezi cum se schimba totul cind luminile vor fi acolo. Bafta.
-

Zeno
- Tribunus laticlavius
-
- Prenume si nume:
by Nicu Mihai » Tue Apr 30, 2013 9:13 pm
:woohoo: :woohoo: :woohoo: Nu este ca in film, dar costumierul merita nota 11 cu felicitari! Ia sa vedem ce iese daca faci experimentul propus de Zeno!
-

Nicu Mihai
- Pilus prior
-
by Bogdan Papuse » Tue Apr 30, 2013 9:14 pm
Multumesc Zeno si Nicu!  Zeno, multumesc pentru sfat. Cred ca inteleg ce spui cu luminile de pe spatele mantiei. Nu am vrut sa fie la fel de puternice ca cele de pe gluga si umeri. Dar ai dreptate, merg o leaca mai intense. La armura deja am aplicat pe muchii gold (dupa ce am terminat cu efectele), insa voi incerca sa mai aplic punctual cateva lumini cu amestec de gold+silver. Insa sunt atat de mici muchiile alea... (in poze par mult mai mari decat in realitate) Voi incerca sa aplic sfaturile tale. Cu mana suficient de sigura si cu nuantele potrivite, trebuie sa iasa bine. 
-

Bogdan Papuse
- Aquilifer
-
by Zeno » Tue Apr 30, 2013 9:14 pm
-

Zeno
- Tribunus laticlavius
-
- Prenume si nume:
by alexelu_marinelu » Tue Apr 30, 2013 9:14 pm
Mie mi se par excelent realizati. Foarte finute tranzitiile dintre lumini si umbre. Nu stiu daca e din cauza pozelor, dar armura parca nu are "finish" metalic suficient. Inca o data, un mare bravo.
-

alexelu_marinelu
- Aquilifer
-
- Prenume si nume:
by Bogdan Papuse » Tue Apr 30, 2013 9:15 pm
Multumesc frumos Alexelu!  Armura am facut-o cu gold, insa peste am venit cu washuri pentru a incerca sa simulez efectele de maro si verde care apar pe armura in film. Astfel si-a pierdut luciul. Apoi am revenit cu gold numai pe muchii. Dealtfel nici in film armurile nu mi se par foarte lucioase si nici foarte aurii. Eu am interpretat-o ca pe un fel de camuflaj si asta am incercat sa simulez. Nu stiu in ce masura mi-a si reusit. :dry:
-

Bogdan Papuse
- Aquilifer
-
by Olaf The Viking » Tue Apr 30, 2013 9:15 pm
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Marhaba » Tue Apr 30, 2013 9:16 pm
Arata bine, felicitari!
-

Marhaba
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Tue Apr 30, 2013 9:16 pm
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
Return to SIS Fantasy