Reguli SIS Medieval

Aici isi au locul lucrarile ce contin subiecte medievale.

Reguli SIS Medieval

Postby Olaf The Viking » Mon Apr 01, 2013 7:26 pm

Regulament SIS Medieval

Perioada: sec. VI-XV, cu o extensie doar pentru subiectele romanesti pana in secolul XVI inclusiv. Deci limita cronologic mare, anii 500-1600.

Subiecte: toate scarile, de la 1/72 pana la 1/16, figurine, sculpturi, vignete, diorame, orice lucrare self-made, indiferent de material (rasina, plastic, metal etc). Lucrarile partial realizate pana la data inscrierii nu intra in aceasta categorie.

Membrii inscrisi au obligatia de a detalia, pe cat posibil, etapele (montaj, etapele picturii, recomandari, dificultati intalnite), de asemenea, de a oferi o documentare publica pe marginea subiectului.

Figurinele sculptate de la 0 se accepta si fara a fi pictate. Documentatia dupa care s-a lucrat va trebui prezentata.

Participare: participarea la acest GB inseamna respect pentru ceilalti, impartasire a cunostintelor, progres treptat, autodepasire. Nu este incurajata goana dupa medalii, distinctii. Aprecierea membrilor SIS-ului, colegilor forumisti este suficienta. Progresul fiecaruia este cel mai important. Distinctiile confirma acest pas.

Nu sunt incurajate comentariile artagoase, neelegante, pe langa subiect, personale, mistocareala, aflatul in treaba (ca metoda de lucru la romani, vorba lui Tutea). Acestea vor fi sterse din start de moderatori, iar autorii lor vor fi antentionati elegant. In caz de recidiva, moderatorii acestui site pot dispune cele mai potrivite masuri.

Distinctia: la terminarea lucrarii, participantii vor primi distinctia SIS Medieval cu numarul de stelute (Morning Star) corespunzatoare:

Image

"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea."
Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari.
Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut.
Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
User avatar
Olaf The Viking
Imperator
 
Posts: 2203
Joined: Wed Jan 09, 2013 3:04 pm
Location: Bucuresti
Prenume si nume: Alexandru Dumitrescu

Return to SIS Medieval

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron