Aici nu am ce mare istorie sa scriu, e vorba de magul de la Zvezda, 28 mm si pentru ca trebuia sa aiba un turn si pentru ca s-a brodit sa am matritele unui anumit trofeu dat candva de machete.ro s-au legat toate si am ajuns aici.
47 Wake Up Dead (reloaded) 28mm
4 posts
• Page 1 of 1
47 Wake Up Dead (reloaded) 28mmAici nu am ce mare istorie sa scriu, e vorba de magul de la Zvezda, 28 mm si pentru ca trebuia sa aiba un turn si pentru ca s-a brodit sa am matritele unui anumit trofeu dat candva de machete.ro s-au legat toate si am ajuns aici.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 47 Wake Up Dead (reloaded) 28mmNu credeam ca o sa reusesc dar a fost mai putin decat credeam:
Daca vor fi de acord participantii care nu au terminat, sa reluam acest GB candva, probabil voi insera turnul intr-o diorama. Urmeaza sa pun pozele pas cu pas si sa descriu ce am facut. "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 47 Wake Up Dead (reloaded) 28mmOlaf, la scara aia, l-ai scos bine. Banuiesc ca nici turnarea lui nu te ajuta prea mult.
Din pacate, eu am renuntat asa cum te-am anuntat si-mi astept cuminte magarusul. Cred ca pe viitor voi agrea mai mult ideea SIS-urilor, la GB-uri n-am facut multi purici.
Re: 47 Wake Up Dead (reloaded) 28mm"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
4 posts
• Page 1 of 1