Sârmă împletită, vopsită şi apoi grunduită.
Apoi am vopsit.
Am aspersat adeziv şi apoi am lipit frunze şi flori...
...nu prea sunt încântat de rezultat, dacă nu-i scot din vopsire este musai să se abată toamna asupra lor

Grădina japonezăRe: Grădina japonezăDeşi nu am stabilit decorul am trecut la fabricarea de arboret.
Sârmă împletită, vopsită şi apoi grunduită. Apoi am vopsit. Am aspersat adeziv şi apoi am lipit frunze şi flori... ...nu prea sunt încântat de rezultat, dacă nu-i scot din vopsire este musai să se abată toamna asupra lor ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Grădina japoneză"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Grădina japoneză"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Grădina japoneză„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Grădina japonezăAm continuat cu "trees clowns", aceştia primind material suplimentar.
După uscarea adezivului a urmat o vopsire, la aerograf, cu enamel Humbrol. Ulterior am aspersat diferite nuanţe de verde Vallejo. La final am repartizat florile/fructele prin aspersarea de vopsea enamel cu periuţă de dinţi. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Grădina japonezăIncepe sa prinda contur dar trunchiul ala tot ma obsedeaza.
![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: Grădina japonezăDoaaaamne, cum este unii, se plimba dimineata cu picioarele goale prin roua din gradinile japoneze
.Daca ai reusit sa postezi, este clar ca ai intrat si in casa .Spor la modelit,
Re: Grădina japonezăCa să evit retrogradarea sau suspendarea contului m-am conformat:
Un strat de Mr. Dissolved Putty, aplicat cu pensula, sper că m-a scăpat de pericole. Ulterior am vopsit trunchiul şi am aplicat nişte verde pe coronament. Acum urmează subtile umbre/lumini...prea subtile pentru ochiul insensibil al săpunierei. „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque