44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...
20 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...Nu se punea problema sa intru fara figurine la Braille Scale. Deci particip cu din astia mici, "care nu se pot apara singuri", de asta m-am gandit sa fie mai multi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...Am incercat si niste nuante de verde, ca sa aleg una pentru Vikingul din SIS Medieval:
![]() ![]() A doua nuanta de verde: ![]() ![]() Si apoi albastru, am facut umbre si lumini la toate nuantele, si la culoarea epidermei, si la verde, si la albastru: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...Mai am doar scuturile si spalarile cu ulei. Daca aveti si alte idei si sfaturi sunt deschis ca un pacient la operatie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...Categoric când eşti prins cu uşa dai tot ce ai mai bun.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque https://alexiehobby.blogspot.com/ https://hobbyban.blogspot.com/
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...
Proiectul a debutat ca o idee pt. Moson dar pe parcurs a devenit personal. ![]() Vikingii sunt aproape gata, de scuturi sunt f. mandru ca nu am doua la fel si toate documentate: ![]() Problema mea e acum terenul: ![]() Nu stiu daca sa "merg" pe pamant vopsit, pe frunze tocate (nu am nici un pom) sau iarba sau o combinatie de toate? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: 44 Vikingi 1:72 Zvezda, Emhar, Orion, ...Daca vei avea un rau acolo, cred ca ar trebui sa ai si multa vegetatie pe maluri.
20 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2