Reguli S.I.P. 2012

Fa in 2012 ceva ce n-ai mai facut , sau ai facut prea putin. Arata ca esti modelist cu Singe In Pix. Distreaza-te invatind sa faci ceva nou.

Reguli S.I.P. 2012

Postby Marhaba » Mon Jan 28, 2013 7:07 pm

Regulamentul deocamdata s-a discutat aici sau se poate completa, adaugi, schimba in prezentul topic, cu acordul participantilor doritori.

1a- Important este ca in anul 2012 sa faci ceva ce n-ai mai facut (sau ai facut prea putin) - adica un alt gen de machete decit cele cu care esti obisnuit. (Ex: ai facut pina acum tancuri si diorame - fa un avion sau vopseste o figurina, sau un vapor, etc etc)
1b- Este de la sine inteles ca acei incepatori care nu au apucat sa faca un oarecare numar de machete (cit sa poti zice ca-i axat pe un anume tip de machete), nu pot participa la prezentul GB. Fiecare eventual caz va fi discutat in parte de catre restul membrilor TM (participanti sau nu la GB), iar decizia finala o va avea administratia.
2- parerea publicului (participant sau nu la GB) conteaza - in sensul ca daca exista pareri conform carora un anumit gen de machete ales nu este "suficient de inedit" pentru un anume participant, atunci respectivul va trebui sa-si aleaga un alt gen de machete pe care sa-l faca. Parerile pro/contra se vor exprima in topicele deschise de fiecare participant, iar in cazul existentei parerilor contradictorii, decizia finala va fi a administratiei TM
3- termen de inscriere - la liber
4- termen de executie 31.12.2012, adica tot anul asta. FARA prelungiri.
5- medalia TM-SIPGB (TapirModels - S.I.P. Groupbuild) si totodata respectul si aprecierea intregii comunitati pentru curajul de a invata si de a face ceva nou.


Alte reguli sau comentarii asupra regulilor, aici in acest topic.
User avatar
Marhaba
Procurator
 
Posts: 1314
Joined: Thu Jan 10, 2013 2:46 am
Prenume si nume: Ovidiu Cupse

Return to S.I.P. 2012

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron