Combat American Troops 1/32 - Matchbox P-6003

Secțiune rezervată postării de articole, recenzii, tutoriale etc. legate de jucăriile din copilărie, în special figurine

Combat American Troops 1/32 - Matchbox P-6003

Postby alexie » Thu Oct 10, 2019 9:58 am

Combat American Troops - Matchbox P-6003


Se pare că acest set conține 11 poziții, eu nu stăpânesc decât 7 ;), mă rog au fost 8 dar lansatorul de ananași s-a pensionat în opera timpurie, intitulată poietic poetic „Eliberțndu-l pe Pif”
Oricum acest set se putea intitula „Trei cu mapa și unul cu sapa” că nu-mi amintesc să fi avut un set cu trei comandanți (din care doi 100% necombatanți)... poate doar setul Dragon 6213 German Command Staff ?
Image

Producător : Matchbox
Mărime : 54 mm
Scară : 1/32
Tară origine: Marea Britanie
Material : Plastic
Culoare: Kaki
Perioada : WW2
Tip: Figurine din plastic nepictate
An producție : 1980


Image

F1. Ofițerul I - Jupânu`
S-a aflat în prima linie și constant a trecut-o pe cea de finish, înarmat cu un pistol M1911 și manta. Tocul pistolului atârnat de umărul drept este un bun motiv să reiau subiectul : „Cum e turcu și pistolul” avea logică atunci când cuvântul corect „tocul” nu fusese înlocuit de „turcul”. Atitudinea de veteran din Bastogne a constituit mult timp un potențiator de supraviețuire. Ulterior, noroc că era lăsat la vatră, a planat o ușoară suspiciună. Calomnia fiind generată de asemănarea cu Foxhole Norman

Image

F2. Ofițerul II - Sefu` la Motorola
În ciuda echipamentului și atitudinii Yank`s, pistolul mitralieră M3 era greu de utilizat. Speranța de viață era extrem de scăzută, maxim 1-2 replici :) .

Image

F3. Ofițerul III - Handy
Victimă sigură cu valoare neglijabilă în economia conflictelor de la „Mocheta Tocită”. Arareori, ca ultim supraviețuitor întâmplător împrăștia karate nimicitoare aruncând priviri mioape.

Image

F4. Gloanțe și varice
Sau cum îl strigau camarazii „Grăsunul cu carabina M1”, are un frate infirmier (vezi „Eliberându-l pe Pif ”) care a necesitat oarece intervenții. Acum că a-ți deschis subiectul : Piciorul stâng al sanitarului a fost tăiat în „V” (în spatele genunchiului) și prin lipire forțată s-a accentuat flexarea.

Image

F5. Sprințarul
Opozantul lui Rino la fel de bine furajat
Image
Doi mici cruzi

Image

F6. Gloanțe și pilates
Postură clasică cu o fandare agresivă, posibilitate de a degenera într-un șpagat.
Image
Trei pitici năsoși

Image

F7. Melesteul
Dacă tot se află la nivel inferior este numai bine de dotat cu o tolbă pe care să o târâie prin praf. Atunci când nu livrează corespondența aplică corecții (specializat în santinele) usturătoare. Mă intrigă sistemul de prindere cu cleme a hamului, ce părea mai natural pe pieptul unui parașutist...dar ce știu eu. nu vreau să fiu acuzat de bullying așa că nu am să amintesc faptul că se târâie ținând arătătorul pe trăgaci.
Image
Două paturi single


Restul trupei putem spune că n-a supraviețuit, dar ne putem face o idee cu ceva Pirații din Caraibe China
ImageImageImageImage

Image
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.”
Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul

"Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..."
E.M.Remarque

https://alexiehobby.blogspot.com/
https://hobbyban.blogspot.com/
User avatar
alexie
Imperator
 
Posts: 2540
Joined: Thu Jan 10, 2013 11:01 pm
Location: Constanța - Romania
Prenume si nume: Lucian Milosan

Return to Omuleti vs. soldatei

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron