mai am putin de corectat dupa care am sa sigilez
German Knight 1/16Re: German Knight 1/16mai am putin de corectat dupa care am sa sigilez
Re: German Knight 1/16Deci, ai decis sa nu mai lucrezi galbenul? Dar "gaina" cu doua capete?
Re: German Knight 1/16deocamdata nu am sigilat nimic,vreau sa termin de retusat apoi sigilez decalurile dupa care toata figurina cu lac mat si dupa aceea incep sa lucrez camesa...
Re: German Knight 1/16Ai zis bine, Vali. In curand n-o sa pot sa-ti mai scriu pe forum, dar daca esti interesat sa continui acest proiect scrie-mi pe e-mail (sper ca il ai) si tine-ma la curent cu ce ai mai facut.
Imi place cum arata. Va fi o lucrare de care vei fi mandru.
Re: German Knight 1/16nu stiu cat de bine a iesit dar am reusit sa vopsesc si gaina!
Re: German Knight 1/16Pentru ochiul meu (şi îndemânarea) puiul lu' Cristoiu are maximul de efect 3D, intenţionezi repeţi operaţiunea şi pentru frăţiori (din laterale şi de pe tocător)
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: German Knight 1/16Multumesc Alexie ,celelalte gaini raman cum sunt, insa am sa continui cu niste lumini si umbre pe camasa fata spate
Re: German Knight 1/16Arata f. f. bine! De curiozitate, decalurile alea cum ai reusit sa le pui? Mi se par tare dificile la Miniart.
Re: German Knight 1/16Nicu am experimentat!!! am taiat o bucatica nefolositoare din decal,am pus aceea bucatica in apa si am lasat-o vreo 10 secunde,dupa care am pus bucatica pe un servetel sa absoarba excesul de apa apoi am dat cu decal soft suprafata de contact a figurinei, apoi cu grija am incercat sa misc putin decalul de pe hartia pe care era imprimat....secretul e urmatorul: sa nu lasi mai mult de 10 secunde decalul in apa ca nu ai sa apuci sa pui mana pe el pentru ca o sa se dezintegreze!!! sa ai spor! multumesc!
Re: German Knight 1/16Fain Vali!!!
Imi place cum au iesit capetele. Imi place cum au iesit aripile la partea superiora. Cele doua pene inferioare, de o parte si alta a corpului, precum si corpul puteau fi mai curat evidentiate. Dar cand vei lucra cele doua "gaini" de pe maneci (sa nici nu te gandesti ca nu le faci Bravo Vali! :b: Sa vezi ce fain o sa arate cele doua de pe maneci. Abia astept sa le vad.