Regulament

Prezentare forum, tutoriale, politici, etc.

Regulament

Postby Olaf The Viking » Sat Apr 13, 2013 7:51 pm

Proprietarii TapirModels (TM) vad acest forum ca o oportunitate de acces spre o comunitate speciala, bazata pe prietenie si respect reciproc.
In acest sens va rugam sa retineti urmatoarele:
1. Nu sunt admise comentariile si discutiile avind un alt subiect decit modelismul - exceptie face sectiunea Off-Topic din cadrul forumului de Discutii Generale. Conform DEX, prin modelism intelegem "activitatea de constructie a unor modele (machete n.r.)" . Forumul TM contine numai subiecte de modelism static. Pentru modele de trenulete, machete radiocomandate etc., utilizati alte forumuri.
2. Nu glorificam si nici nu facem apologia razboiului sau a oricarei ideologii. Simbolurile, marcajele si inmatricularile folosite la machetele si dioramele prezentate pe TM au ca singur scop prezentarea cit mai fidela a modelului real sau a imprejurarilor prezentate in dioramele respective.
3. Prezentul forum nu e loc de dezbatere a unor probleme existente in alte forumuri sau in alte parti.
4. Nu postati nici un cuvint pe care nu l-ati spune si in public cu voce tare.
5. Nu vor fi tolerate sub nici o forma atacurile la persoana, postarile considerate jignitoare vor fi sterse fara preaviz.
6. Respecta-i pe ceilalti asa cum vrei tu sa fii respectat la rindul tau. Nu initiati conflicte iar daca sunt gata initiate nu puneti paie pe foc
7. Critica constructiva este incurajata, dar nu si critica de dragul criticii.
8. Nu da sfaturi decit daca vorbesti din experienta personala. Proasta informare este mai toxica decit ignoranta. Arata cum ai procedat tu, sau publica sursele de informare.
9. Respectati topicurile altor useri si nu le poluati cu subiecte off-topic
10. In acest spatiu nu sunt tolerate rasismul sub orice forma, pornografia, comentariile insultatoare si incalcarea drepturilor de autor. Sesizarea acestor aspecte poate duce la banarea definitiva. Fiecare user este direct si unic responsabil pentru toate postarile lui.
11. Nu postati linkuri spre locatii de file-sharing, postarile ce incalca copyright-ul vor fi sterse fara preaviz.
12. Linkurile spre alte locatii sunt binevenite , dar asteptam reciprocitate. Reclamele sunt interzise fara acordul expres al administratorilor.
13. Folositi riguros spatiul existent, este in avantajul tuturor. Fiti concisi, la subiect, utilizati programe de optimizare pentru fotografiile sau fisierele pe care le uploadati, respectati limba romana si folositi-o corect
14. Postati cit mai multe lucrari in progres (wip). Intotdeauna mai este loc de a invata ceva de la ceilalti.
15. Aduceti-va contributia la dezvoltarea comunitatii, conturile fara activitate vor fi blocate.
16. Conturile multiple sunt interzise si vor fi sterse fara preaviz.
17. Nu ezitati sa folositi optiunea "Report" sau orice alta modalitate de a lua legatura cu unul din administratori daca simtiti ca ati fost lezat intr-un anume fel in acest spatiu.
18. Respectati regulile, respectati administratorii si deciziile acestora , pentru a fi la rindul vostru ajutati si respectati.
In continuare va dorim sa va simtiti bine si ne bucuram ca sunteti alaturi de noi.

Administratia TapirModels

Image

"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea."
Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari.
Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut.
Da, poti da un click si pe machete.ro si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
User avatar
Olaf The Viking
Imperator
 
Posts: 2208
Joined: Wed Jan 09, 2013 3:04 pm
Location: Bucuresti
Prenume si nume: Alexandru Dumitrescu

Return to Bun venit !

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron