|
Fa in 2012 ceva ce n-ai mai facut , sau ai facut prea putin. Arata ca esti modelist cu Singe In Pix. Distreaza-te invatind sa faci ceva nou.
by Olaf The Viking » Fri Apr 26, 2013 8:48 pm
Eu as fi vrut un tanc dar, in lipsa, debutez cu un avion.
Era singura macheta cu insemne turcesti dar am fost foarte fericit ca am putut sa o achizitionez (adica sa le achizitionez, pe toate 42). Va trebui sa fie in gata in 6 ore de lucru, vopsita cu pensula. Voi pune poze pas cu pas, comentariile si observatiile sunt mai mult decat bine venite.
Urmeaza in week-end chituire si vopsire.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Bill » Fri Apr 26, 2013 8:49 pm
 )))))))))))))))))))))))))))
"Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism " Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
-

Bill
- Procurator
-
- Prenume si nume:
-
by Marhaba » Fri Apr 26, 2013 8:49 pm
Prima data am avut aceeasi reactie ca si Bill. Apoi m-am gindit ca poate postezi in locul lui Victoras.
-

Marhaba
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Hartman » Fri Apr 26, 2013 8:49 pm
Succes in temerara avantare spre vazduh. Cand am vazut doar titlul topicului ma repezeam sa-ti sugerez sa-l faci turc.Te-ai gandit bine ,sa purtat vara asta la Baneasa.Schema Turkis Star e mai simplu de reprodus decat una cu camuflaj.Ar fi bine un primer inainte pentru evidentierea anumitor zone de chituit sau finisat.Iti pun cateva poze inspirationale.Si binenteles o poza in care am dat sansa de a se fotografia cu mine pilotilor nr 5 si 7 din formatia de acrobatie.  .Dupa ce il termini i-ar sta bine pe un suport subtire in decolare deasupra pistei,ar arata mai dinamic.Spor,te voi urmarii.
-

Hartman
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Olaf The Viking » Fri Apr 26, 2013 8:50 pm
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Bill » Fri Apr 26, 2013 8:50 pm
Aloha, In primul rand:  )))))))))))) Apoi: ce camuflaj e cel turcesc, cel intr-o singura nuanta de gri? Astept cu nerabdare sa vad ce ai lucrat. It's judgement day Spor, Bill 
"Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism " Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
-

Bill
- Procurator
-
- Prenume si nume:
-
by Olaf The Viking » Fri Apr 26, 2013 8:51 pm
Ar fi prea simplu intr-o singura culoare. E cel in trei.
-

Olaf The Viking
- Imperator
-
- Prenume si nume:
-
by Marhaba » Fri Apr 26, 2013 8:51 pm
-

Marhaba
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Mihai Cimpean » Fri Apr 26, 2013 8:52 pm
Ehehe.....Buuuuna poza....cu asa modelatoare sa tot faci jet-uri...
-

Mihai Cimpean
- Vexilifer
-
by Bill » Fri Apr 26, 2013 8:52 pm
-

Bill
- Procurator
-
- Prenume si nume:
-
Return to S.I.P. 2012