TMA-WT/1 "DAVID"Re: TMA-WT/1 "DAVID"Suportul de picior, cum sau din ce l-ai facut ?
Re: TMA-WT/1 "DAVID"E o ventuza din aceea care se lipesc pe geamuri (parbrize, etc)
Re: TMA-WT/1 "DAVID"Aha. Si piciorul pana la linguritele de cafea
Re: TMA-WT/1 "DAVID"Ingenioasa lucrare, nu am ce spune!
Re: TMA-WT/1 "DAVID"E clar. Sunt chior. Multumesc.
Re: TMA-WT/1 "DAVID"Linguritele sunt din stiren (sau ceva asemanator), se comporta ca si plasticul din macheta, se lipesc cu nitro, etc. Diblurile in schimb sunt din plastic "de galeata", se lipesc doar cu cianoacrilat si se scamoseaza la slefuire. Greu de lucrat cu ele.
Re: TMA-WT/1 "DAVID"Am inceput fixarea picioarelor. Am hotarit sa "inramez" cu stiren gaurile sapate in turela pentru a avea marginile drepte. Nu arata extraordinar , dar mai bine oricum decit gaurile alea inegale si neregulate. O sa le pun si niste nituri pe margine si nu vor arata prea rau. Avind in vedere ca sunt pe burta ...
Pentru a masca golul din mijloc voi folosi tot o ventuza. Se-mbuca.
Re: TMA-WT/1 "DAVID"Mai am de fixat segmentele inferioare ale picioarelor si apoi pot trece la detalii.
Re: TMA-WT/1 "DAVID"Uite paianjenul mecanic din filmul Wild Wild West
Today is the greatest Day I've never known Can't wait for tomorrow I might not have that long I'll tear my heart out Before I get out - Smashing Pumpkins -