Va promisesem picanterii, de fapt sunt poze neoficiale:
In curte erau un planor, o motocicleta si un vehicol ciudat. Planorului am vrut sa-i fac poza cand nu erau calare pe el toti mojicii dar nu am mai apucat ca l-au strans.
Deci motocicleta:
Vehicolul ciudat adica electric, alimentat de ... 12 surubelnite electrice sau masini de gaurit ce or fi fost:
Poza cu tapirii si mai-marele expozitiei:
In drum spre caminul de fete unde eram cazati am dat peste o cladire ciudata:
cu un turn ciudat
Turn de paza, sarma ghimpata, gratii ... ce-o fi fost?
In nici un caz nu era caminul care avea alta sigla:
Camera era mare ... pentru o singura persoana. De fapt aici stateau trei:
A trebuit sa o reamenajez dupa gustul meu:
Am incercat cat mai multe dintre ele, sa experimentez, stiti voi:
Am gasit un blocator de usa, nu tineam neaparat sa intre cineva peste mine in timp ce imi spal intradosul:
Plimbandu-ma pe holuri si deschizand usi la intamplare am dat peste frigider si am avut grija sa aduc rose-ul la temperatura potrivita:
Spalatorul :
Si dusurile, aici nu am incercat decat unul, cel mai retras. Pe culoar dadusem ochii in ochii (nu pot sa dau nas in nas ca e mic, invers proportional cu stiti voi ce, exact inteligenta) cu doua fete care ramasesera in camin pe timpul week end-ului si nu voiam sa le oripilez iesind din dusuri cu bustul meu herculean. Asa ca m-am gandit sa ma imbrac totusi inainte. Tocmai cand ieseam din dus si eram cu un crac al pantalonului bagat am auzit miscare alaturi, la spalator. Prin urmare am marit timpul de imbracare lucru ce a cauzat udarea cracului respectiv. Dar am fost multumit ca am aparut decent in fata ... lui Bill ca el era la spalator:
Grup statuar individual adica de o singura statuie intitulata "Asteptandu-l pe Olaf":
Caminul in toata complexitatea lui (credeati ca o sa spun splendoarea, nu?):
Oraselul:
Love is in the air:
Strada era semipietonala, trecea totusi tramvaiul:
Dupa ciorba si tuica din partea casei ne-am incins putin la un rose:
Baietii de la clubul care ne-a invitat in septembrie:
Ne-am contrazis daca fata era fata sau sotia:
Lucrurile se miscau normal:
Fraternizam :
... cu totii:
cand deodata: