|
Informatii si poze despre expozitii si evenimente modelistice sau legate de modelism.
by Kamikaze » Sun Apr 28, 2013 9:28 pm
In perioada 22-30 septembrie 2012 s-a desfasurat in Rijeka, Croatia, campionatul mondial de navomodele clasa C. Echipa romaniei a reusit sa castige 5 medalii de aur, 9 de argint si 23 de bronz, mult mai bine decat la ultima editie. Baietii din galati au reusit un rezultat foarte bun, cred eu, doi participanti, 4 medalii: 2 de argint si 2 de bronz. Felicitari tuturor. Daca vreti sa vedeti rezultatele pe clase: http://www.hsb.hr/en Totusi pozele fac mai mult decat o mie de vorbe: https://picasaweb.google.com/1155298843 ... Rijeka2012
-

Kamikaze
- Cornicen
-
- Prenume si nume:
by Marhaba » Sun Apr 28, 2013 9:28 pm
Foarte tare, felicitari delegatiei romane! Multumim pt poze.
-

Marhaba
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Nicu Mihai » Sun Apr 28, 2013 9:29 pm
Calde felicitari delegatiei romane de navomodelisti! La cata munca,rabadare si talent sunt inmagazinate in navele acelea, merita toata stima.
-

Nicu Mihai
- Pilus prior
-
by Hartman » Sun Apr 28, 2013 9:29 pm
Felicitari aceleasi delegatii romane.Care de cativa ani tot ei pentru ca alti nu-s(de europene).Multumiri pentru poze.Nu puteam sa nu remarc Tsesarevich-ul 1/100 (nava mare alba cu corpul de balena),cu unele piese din alama.Un motiv in plus sa-l continui pe al meu ,poate . 
-

Hartman
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Bill » Sun Apr 28, 2013 9:29 pm
Felicitari, rezultate foarte frumoase si inca un semnal foarte bun despre Romania pentru cei de afara. Spor, Bill ;g;
"Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism " Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
-

Bill
- Procurator
-
- Prenume si nume:
-
by Kamikaze » Sun Apr 28, 2013 9:30 pm
Da Paul, au fost cateva piese extraordinare. Intr-adevar, "urmasi" nu prea sunt, baietii din galati sunt mai noi ( ma refer la participari la concursuri, nu la facut modele). Si tot din cauza lor au mai aparut modele noi pentru ca de cativa ani buni veteranii nu mergeau decat cu cele vechi. Dincolo de respectul si de admiratia pentru munca lor, nu ma pot abtine sa nu remarc unele modele care desi foarte bine punctate si medaliate in romania, acolo n-au reusit nici macar un bronz. De ce oare?! Au fost si cateva situatii jenante din partea unor membri ai delegatiei noastre, si cu toate ca nu s-au dus acolo sa participe la vre-un concurs de bune maniere, ci de machete, cred ca imaginea echipei a fost un pic "ciobita". Oricum felicitari si la mai multe, dar mai ales, sa speram ca va avea cine sa continue traditia.
-

Kamikaze
- Cornicen
-
- Prenume si nume:
by Hartman » Sun Apr 28, 2013 9:30 pm
Salut Dragos,i-am cunoscut asta vara pe Dan si Victor la campionatul national de la Constanta (vezi topic).Sunt niste tipi de treaba si am discutat si despre treburi din culisele federatiei.Ei intradevar sunt din noul val si bine fac ca se impun cu lucrari noi si de calitate.In general de vreo 20 de ani delegatia romana era alcatuita din Andrei Romeo ,Cornel Costiniuc(secretar in frf) etc. alti apropiati si familiile lor in frunte cu fostul presedinte al federatiei Zanciu (un mosulica care detinea functia din 84'!!!).Chiar daca venea cineva nou la nationale cu o nava de mondiale sau europene,in fapt luau in delegatie doar nava respectiva (doua exemple le am din Mangalia).Asta asa foarte pe scurt. Oricum de un an de zile conducerea si secretarii de federatie s-au schimbat.Am speranta ca vor sti sa administreze altfel treburile macar de aici inainte.
-

Hartman
- Procurator
-
- Prenume si nume:
by Kamikaze » Sun Apr 28, 2013 9:31 pm
Paul ai foarte mare dreptate. Insa sa stii ca si pe afara nu stau lucrurile mai bine. De exemplu, la editia asta, navele germane au fost depunctate pe fata ( mai mult sau mai putin, in functie si de autor) din cauza ca arbitrii au fost in marea majoritate rusi. Dan a ratat o medalie cu vedeta torpiloare ( schnellboot-ul, o stii de la constanta), doar pentru ca a fost ultimul din cele 12 sau 13 prezente in concurs. Iar unul din arbitrii rusi i-a zis pe fata ca bunicul lui s-ar rasuci in mormant daca ar sti ca el arbitreaza nave germane. O tampenie, dar ce sa mai zici. :huh:
-

Kamikaze
- Cornicen
-
- Prenume si nume:
Return to Expozitii si evenimente