RIP Craciunoiu
8 posts
• Page 1 of 1
RIP CraciunoiuAm primit acum un mesaj, se pare ca dl. Cristian Craciunoiu a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca !
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
Re: RIP CraciunoiuSa-i fie tarana usoara !
A fost un promotor al aviatiei noastre, am multe carti scoase de el. Spor, Bill "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: RIP CraciunoiuO veste trista !Sincere pareri de rau!
L-am cunoscut personal cu ocazia magazinului Modelism de la Constanta. De ce sa nu recunosc si ca mi-a marcat copilaria si adolescenta in sens pozitiv cu revista Modelism.Are un merit deosebit in scoaterea din uitare a istoriei aviatiei si marinei romane,promovarii modelismului. Odihneasca-se in pace.
Re: RIP CraciunoiuDumnezeu sa-l odihneasca! Trista veste.
Re: RIP CraciunoiuDin câte știu eu, domnul Craciunoiu murise cu mult timp în urmă. Dar despre morți numai de bine.
Să-i fie țărâna ușoară! „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: RIP CraciunoiuDumnezeu sa-l ierte...
Re: RIP CraciunoiuDumneazeru sa il odihneasca, a fost un adevarat promotor al modelismului de pe plaiurile mioritice, sprijinind dezvoltarea acestuia atat prin revista cat si prin clelalte activitati desfasurate, inclusiv magazinul...
Re: RIP CraciunoiuAm si eu articole si carti semnate de el. Incet, incet acolo ajungem toti. Dumnezeu sa-l odihneasca.
8 posts
• Page 1 of 1
Return to Expozitii si evenimente Who is onlineUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest |
||