My Cute Diorama 1:1

Orice tip de machete care nu se incadreaza in sectiunile anterioare - SF, feroviare, etc.

My Cute Diorama 1:1

Postby alexie » Sat Jun 17, 2017 1:23 pm

Asa cum fiecare expozitie, vernisaj sau bal de caritate are piscotarii sai, tot asa nu exista expozitie de machete la care sa nu apara bizonul mioritic care crede ca limitatoarele de perimetru sunt pentru miscarile de Limbo. Bre elasticule, vezi ca exista si Limbo of the Infants :zomby:
Am avut destul timp pentru a studia acest fenomen, din pacate rar intalnit dupa ce parasesti granitele patriei (asta apropo de capra lu' vecinu), astfel am observat ca copii nesupravegheati sunt pe ultima treapta a lantului trofic (evident ca genul DL Goe este exceptia ce confirma regula), favoritii mei raman Bathas adultii insotiti de progenituri. Sub protectia si indemnurile masculului / femelei alfa, copiilor le erup pur si simplu coarnele. Daca indraznesti sa iei atitudine, porcul spinos grohaie (ca doar n-o cotcodaci) : "N-a atins dom'le nimic" sau "Stai dom'le ca-mi sperii grosteiul copilul".
Pai fir-ar ..bip..bip...mata...bip..bip...si ..t.ctu..soarele...bip...bip..ochisorii...bip ...bip ... sa manci...al cu barba sura...bip ..bip... gura bip ....si raniti si pansatii...fir-ar ..bip..bip...mata...bip..bip...si ..t.ctu..soarele...bip...bip..ochisorii...bip ...bip ... sa manci...al cu barba sura...bip ..bip... gura bip ....si raniti si pansatii...firar ..bip..bip...mata...bip..bip...si ..t.ctu..soarele...bip...bip..ochisorii...bip ...bip ... sa manci...al cu barba sura...bip ..bip... gura bip ....si raniti si pansatii...da mare nesimtit/a mai esti si te-ai gasit sa te si impuiezi..
in fine, cine sunt eu sa schimb mentalitatea lu' "Telemea-ntre dinti".
Atentie ! Work in progress!

Image

Image

Din pacate n-am reusit sa ma organizez si sa fac ceva poze de la nasterea acestei kicsi diorama (kicsi adica "kisz" adica mica nu kich, sa ne intelegem), nu ca ar fi mare pierdere sau cine stie ce trips and tricks.

Image
ImageImage
ImageImage
My Cute Dy (28).jpg

https://photos.google.com/u/1/album/AF1QipMbs0sB5gf-6AWlsrJZnh4jh9_CAv3A-A-0BlHD
:butcher:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Image
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.”
Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul

"Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..."
E.M.Remarque
User avatar
alexie
Imperator
 
Posts: 2284
Joined: Thu Jan 10, 2013 11:01 pm
Location: Mangalia - Romania
Prenume si nume: Lucian Milosan

Return to Toate celelalte

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron