COVID-19

Discutii pe teme extra-modelistice.

COVID-19

Postby alexie » Sun Mar 29, 2020 1:07 pm

Image
Într-un mod absolut paradoxal această izolare la domiciliu nu este prolifică în domeniul machetistic. De câțiva ani am o problemă și nu mă refer la Blestemul lu` Midas (pe care cu modestie îl port asupra-mi) ci la dezvoltarea unei o forme de alergie la matematică unele vopsele, diluanți sau adezivi pe bază de cianoacrilat. Evident că atunci când lucrez îmi iau măsuri de prevedere, mă protejez cu mască și ochelari (aceștia din urmă sunt obligatorii deoarece „Ochi-de-șoim” tinde să devină „Praf-în-ochi”) dar este suficientă o secundă de neatenție și GATA, mă abonez la un episod de minim 24 -48 de ore de alergie sănătoasă. Din meniu: reprize de strănut, lăcrimare și rinoree fără stavilă, adică exact chestiile pentru care, în aceste zile tulburi, riști să fii linșat de către cetățeni vigilenți.
Image

:punish:

Image
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.”
Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul

"Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..."
E.M.Remarque

https://alexiehobby.blogspot.com/
https://hobbyban.blogspot.com/
User avatar
alexie
Imperator
 
Posts: 2407
Joined: Thu Jan 10, 2013 11:01 pm
Location: Mangalia - Romania
Prenume si nume: Lucian Milosan

Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest