Felicitari :b:
In decursul timpului am constatat ca esti imbatabil cand e vorba de imaginatie, dar si modul in care le pui in opera e impresionant.
Planet LurypatRe: Planet Lurypat„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Planet LurypatFelicitari :b:
In decursul timpului am constatat ca esti imbatabil cand e vorba de imaginatie, dar si modul in care le pui in opera e impresionant. Sebastian S.
Re: Planet LurypatFoarte fain, imaginatie bolnavodebordantoparaniodoalexieneasca ;g; :b:
Esti un calmant nervos pentru mine, cand ma uit la ale tale ma simt ca-n Valhala Spor, Bill :r: "Anybody can criticize what others create, but few can create something worth criticizing. To put it differently, an ounce of creativity is worth a pound of criticism "
Unknown free minded thinker - Jerry Catanescu
Re: Planet LurypatFoarte tare, felicitari. Cand ma uit la SF-urile tale, am flashback-uri cu toate jocurile PC de strategie stelara, practicate de-a lungul timpului. Misto!
Re: Planet LurypatWe live in the era of smart phones and stupid people.
Re: Planet LurypatAlexie este din nou cel mai original modelist! Felicitari!
Re: Planet LurypatMulţumesc colegilor de suferinţă pentru cuvintele frumoase, ele contează mult pentru mine.
„Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque