La demontarea aerografului s-a rupt duza (cu un ac de seringă am reuşit să deşurubez filetul) aşa încât consider că duza era fisurată şi astfel explicându-se fenomenul mai sus amintit.
Acum funcţionează dar adio duză de 0,5 mm...
Tutorial aerografie
13 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tutorial aerografieDeunăzi pe când mă pregăteam să folosesc aerograful am observat că vopseaua "fierbe" în cupă. Am pus această bolboroseală pe faptul că vopseaua este prea groasă aşa încât am curăţat aerograful şi am pus o vopsea extrem de diluată..aceiaşi problemă.
La demontarea aerografului s-a rupt duza (cu un ac de seringă am reuşit să deşurubez filetul) aşa încât consider că duza era fisurată şi astfel explicându-se fenomenul mai sus amintit. Acum funcţionează dar adio duză de 0,5 mm... „Orice intrus va fi tratat cu o răceală demnă. Astfel încât să înțeleagă și cel mai nesimțit că prezența lui este inoportună.” Directorul Dumitru – Operațiunea Monstrul "Sunt unii oameni care-şi închipuie ca un ucigaş trebuie să fie mereu şi în toate împrejurările numai ucigaş. În realitate e de ajuns dacă e numai din când în când criminal - şi numai o mică latură a fiinţei sale..." E.M.Remarque
Re: Tutorial aerografieVopseaua fierbe in cupa atunci cind aerul in loc sa iasa prin fata este impins inapoi in cupa. Asta se intimpla cind:
- vopseaua este prea groasa (dar foarte groasa) - orificiul capacelului din fata duzei (prin care este suflat aerul afara) este infundat. Ca sa fiu mai clar: fenomenul este acelasi daca pui degetul in fata aerografului si blochezi amestecul (aer+vopsea). Atunci aerul este impins inapoi in cupa. Acest procedeu se foloseste la curatarea aerografului. Duza fisurata nu are legatura cu asta. Duza de 0,5 mm este foarte grosiera. De obicei se folosesc duze de 0,3 sau 0,2 mm.
Re: Tutorial aerografie"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
13 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2