Multumesc frumos.
L-ai luat online sau ai fost la ei ?
Doi japonezi: Frank & Zero
23 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroMultumesc frumos.
L-ai luat online sau ai fost la ei ?
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroAm fost la ei.
Impreuna cu cel japonez mi-am luat si unul sovietic ca tot sunt aproape de Rusia.
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroAm gasit un military shop pe langa gara aici in bucuresti.
Zice pe site ca ar avea cu 25 lei. Multumesc ca mi-ai deschis ochii. Daca veneam cu masina mea la Alba il arboram la antena.
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroBifez terminat la acest proiect! B)
Cand am mascat cupola la Frank, folosind Maskol, mi s-a cam acrit asa ca nu am avut niciun avant pentru Zero. Am urmat sfatul lui Bill: am lipit banda adeziva pe toata cupola iar apoi cu o lama ascutita am taiat ce nu vroiam sa vopsesc. M-am miscat rapid (poate prea repede) dar rezultatul este (zic eu) mult mai bun decat la cealalata cupola. Telefonul meu fiind mort
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroDin punct de vedere istoric n-or fi ele exacte dar sunt simpatice impreuna:
Galeria completa o puteti gasi aici ---->
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroArata intradevar simpatic impreuna.Cel putin in poze par ingrijit lucrate cu mici exceptii.Ma refer la pozitia jambelor ,ti-au iesit un pic cam "cracanate".Pe viitor te-ar ajuta un sablon de carton cu unghiul respectiv.
Re: Doi japonezi: Frank & ZeroFelicitari pentru machete si pentru ca ai terminat group buildul. Mie personal imi place ce ti-a iesit, ii las pe cei care se pricep sa faca observatii si critici.
"Si sa le spui tuturor din sat ca acolo unde te-a scuipat Cartula te-a pupat Olaf si ti-a sters rusinea." Dumnezeu e de partea tuturor, si, daca ne uitam de-a lungul istoriei, vedem ca e de partea celor cu mai multi bani si armate mai mari. Intai da cu toporul si pe urma intreaba ce a vrut. Da, poti da un click si pe si sa iti iei ceva "dragut". Am nevoie de bani.
23 posts
• Page 2 of 3 • 1, 2, 3